remian 20.09.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Czy ktoś z szanownych grupowiczów zna miejsce w Warszawie gdzie można za rozsądne pieniądze nabyć ławeczki ogrodowe. Bez wygórowanych wymagań - ale powinny mieć wygląd i w sensownej cenie. Widziane w wielkich marketach są lichej konstrukcji a ceny wysokie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.09.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Tak z siedem stron na googlach wywaliło, jak wpiszesz "ławki ogrodowe Warszawa". A warto by jeszcze sprawdzić okolicę. Proste no nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor 20.09.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Ładne ławki widziałem też na Allegro, z dostawą do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bell 21.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Napisz ile potrzebujesz sztuk. Mam ładne ławki robione metodą chałupniczą za niższe pieniądze niż widziałem w sklepach W-wy. Jednakże jeśli chodzi tylko o jedną ławkę ,to myślę że transport do Warszawy nie bardzo będzie się opłacał. Mogę wysłać zdjęcie ławki (ławek -bo są 4 rodzaje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 29.10.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Masz stronę WWW z ofertą tych ławek ? Jeżeli tak to podaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 29.10.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Ciekawa oferta na allegro i chyba niedrogo: http://allegro.pl/show_item.php?item=69820652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 30.10.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Ja widziałam w Słomczynie na giełdzie. Sprzedawali całkiem ładne - chyba z żeliwnymi bokami (aż tak dokłanie nie oglądałam) - drewno jest wstawiane na taką długość jaką sobie życzy kupujący choć można kupić już gotowe. Ceny wahały się coś koło 60 zł. za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 30.10.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Znalazłem taki adres internetowy http://www.altany.int.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaW 10.10.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Duży wybór ławek ogrodowych można znaleźć na stroniehttp://www.lawki.tplast.pl Kupowałam od nich ławki materiał i jakość wykonania bardzo wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts