pokrzywa2213 26.11.2017 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 (edytowane) Witam. Zdecydowaliśmy się na ten projekt https://projekty.muratordom.pl/projekt_skryta-tesknota,3228,0%2C0.htm i aktualnie staramy się o pozwolenie na budowę Zmiany jakie nanieśliśmy widać na załączniku. Pytanie do Was - czy takie zmiany są ok? Co ewentualnie moglibyście doradzić? Edytowane 26 Listopada 2017 przez pokrzywa2213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro1983 03.12.2017 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Witam podłączę się do tego tematu gdyż my też wybraliśmy ten projekt i chciał bym poznać ocenę innych ludzi co sadzą o tym projekcie domu.Dodam ze my chcielibyśmy zmienić ścianę między salonem a jadalnia przesuwając ja w głąb salonu i łącząc z pokojami zyskując miejsce na szafę wnękową,oraz zamienić okno przy jadalni na mniejsze.Ale widzę ze Pani pokrzywa 2213 ma tez fajne rozwiązanie zamieniając miejscami pokój z łazienka.Czekam z niecierpliwością na wasze opije pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokrzywa2213 05.12.2017 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Początkowo, też chcialam w tym miejscu szafe zabudowana. Zdecydowałam jednak nie zmniejszać salonu. W zamian, kosztem kotłowni, powiekszyłam sypialnię nr 8 i w niej za drzwiami będzie miejsce, na taką szafę. Będzie to nasza główna sypialnia i oddzielona zostala od innych pokoi łazienką (wiecej prywatnośc;)). Ogrzewanie gazowe, więc w "kotłowni" zrobimy też pralnie.r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 05.12.2017 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 https://checkmyplan.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts