danyo1 26.11.2017 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Witam mam takie pytanie posiadam bramę dwuskrzydlową z napędem faac. Po roku czasu przy jednym z siłowników przepalił się kabel ponieważ źle go przymocowali podczas montażu więc musiałem uciąć i lutować na nowo. Wszystko było ok i po następnym roku zauważyłem że brama przewodzi prąd. W nocy na furtce podczas zamykania klamki na wkladce widać iskrzenie a kiedy pada deszcz ja się dotknie bramy to lekko kopie. Jaka może być tego przyczyna..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 26.11.2017 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 jaka przyczyna iskrzenia i kopania....ładunek elektryczny szuka drogi do ziemi a że jest na bramie to iskrzy i kopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 25.12.2017 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Witam mam takie pytanie posiadam bramę dwuskrzydlową z napędem faac. Po roku czasu przy jednym z siłowników przepalił się kabel ponieważ źle go przymocowali podczas montażu więc musiałem uciąć i lutować na nowo. Wszystko było ok i po następnym roku zauważyłem że brama przewodzi prąd. W nocy na furtce podczas zamykania klamki na wkladce widać iskrzenie a kiedy pada deszcz ja się dotknie bramy to lekko kopie. Jaka może być tego przyczyna..? Nie czekaj na oklaski tylko sprawdź jak najszybciej to połączenie. A tak zapytam czy nie wywala Ci różnicówki bo powinno /chyba że jej nie masz/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garneciusz 03.01.2018 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Prąd idzie po bramie, bo brama z metalu... Instalacja jest nieszczelna i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts