karolek0188 26.11.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 witam zdjęcie w załączniku Na zdjęciu jest miej więcej plan kuchni na poddaszu. miedzy szafkami dolnymi a górnymi szkło lub płytki i mam pytanie tu gdzie chce mikrofale to kabel puścić za płytą g-k czy mikrofala do zabudowy ma wtyk? pod szafkami tez chciałbym jakieś oświetlenie ledowe listwe i pytanie czy mogę sobie puścić kabelki od gniazdka i obok zrobić włącznik? proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 27.11.2017 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Kurcze, na tym się nie znam to nie pomogę. Ale ogólnie zaintrygował mnie temat "kuchnia na poddaszu". fajny pomysł ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlukasiewicz 05.12.2017 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Mikrofala do zabudowy ma normalnie wtyk, wiec albo przetniesz i sobie przeprowadzisz na drugą stronę albo taka duża dziura i przejście.. Jeśli chodzi o oświetlenie to bez problemu możesz na tym samym gniazdku się podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts