kalasov 26.11.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Witam, Pytanie dotyczy podkładów pod panele firmy Arbiton MULTIPROTEC ACOUSTIC i SECURA EXTRA AQUASTOP SMART, na stronie internetowej producenta znalazłem różnice miedzy tymi dwoma podkładami, ale chciałbym się zapytać, czy ktoś może miał do czynienia z tymi dwoma podkładami i jest mi wstanie powiedzieć, czy warto inwestować, w moim przypadku ok 500zł więcej na multiprotec acoustic czy tez nie? Głównie chodzi mi o różnicę pomiędzy wyciszeniem odgłosów w pomieszczeniu gdzie panele będą ułożone, oraz trwałości podkładu. Chcę też zapytać, czy mimo tego ze oba podkłady mają zintegrowaną folie, to czy warto kłaść dodatkową folie czy tez nie? Dodam ze panele bedą układane na równej posadzce betonowej, bez ogrzewania podłogowego, w sypialni i aneksie kuchennym oraz małym przedpokoju. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts