kamil5kamil 28.11.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Witajcie!Mam dość dziwną sprawę. Od roku mieszkam w mieszkaniu gdzie dostawiona była ścianka w łazience. Na niej umiejscowiony był prysznic. Podczas wprowadzki przy brodziku na ścianie przy podłodze była plamka wielkości pudełka zapałek. Temat zbagatelizowałem bo myslałem, że to stary temat. Po roku czasu plama zaczęła szybko rosnąć. Urosła na wysokość 25cm i plamki wychodzą przez ścianę na drugą stronę. Pojawiło sie też przebarwienie w drugim roku po drugiej stronie brodzika. Pierwszy pomysł, przecieka brodzik, najpierw nakleiłem nowy sylikon na stary, następnie wyciąłem wszystko, oczyściłem i od nowa położyłem sylikon. Niestety problem wciąż postępuje i plamki przechodzą dalej... Co zrobiłem źle? Na ścianie są płytki, nie widać aby były pęknięcia na płytkach czy fugach. Czy jest możliwe, że woda przecieka przez płytki? Co mogę z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 28.11.2017 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Hydroizolacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts