Jinikao 28.11.2017 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Tak jak w temacie, mam drzwi wejściowe od południowego zachodu. będą w kolorze antracyt, co jeszcze większe nagrzewanie spowoduje, Drzwi 100 szerokie, 90 mm grube, Jakie dać? Myślałem o drewnianych Węgrzyn albo Doorsy, ale dzisiaj spotkałem się z opinią, że może nimi powyrabiać po jakimś czasie, bo drewnianych nie stosujemy na tą strone świata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 29.11.2017 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Nikt nie ma dzrwi ciemnych od południowego zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.11.2017 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 .. ale dzisiaj spotkałem się z opinią, że może nimi powyrabiać po jakimś czasie, bo drewnianych nie stosujemy na tą strone świata:) Spotkałeś taką opinię, uwierzyłeś - Twoja sprawa. Ja nigdy nie patrzyłem na którą stronę świata są skierowane drzwi ani nie miałem z tego powodu problemów. Może dlatego, że mam do czynienia raczej z droższymi produktami uznanych marek. I to moja rada: jak drzwi, to dobre. Dorsów nie uznaję, tych drugich nie znam z praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 29.11.2017 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Spotkałeś taką opinię, uwierzyłeś - Twoja sprawa. Ja nigdy nie patrzyłem na którą stronę świata są skierowane drzwi ani nie miałem z tego powodu problemów. Może dlatego, że mam do czynienia raczej z droższymi produktami uznanych marek. I to moja rada: jak drzwi, to dobre. Dorsów nie uznaję, tych drugich nie znam z praktyki. Jakie firmy uznajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts