bogusz_g 29.11.2017 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Od pewnego czasu użytkuję ten piekarnik, niestety za każdym razem skropliny wypływające spod piekarnika zalewają mebel pod nim co doprowadziło do zniszczenia mebla.W necie znalazłem sporo opisów takiej samej usterki tego piekarnika niestety nikt nie opisał jak zakończyło się postępowanie reklamacyjne, tak więc jeżeli ktoś ma doświadczenia z reklamacją tego piekarnika będę wdzięczny za informacje co na to serwis - będę to reklamował i chciałbym się przygotować na to co mnie czeka. PozdrawiamBogusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly5150 22.12.2019 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Dzień dobry. Mam ten sam problem z cieknącym piekarnikiem. Jak u Pana zakończyła się reklamacja? Mam jeszcze jedni pytanie w kartonie były cztery plastikowe coś. nie wiem do czego to służy i gdzie to powinno być w instrukcji brak informacji. Ma to długość szerokości piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts