wonsz87 01.12.2017 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Witam, Stworzyłem sobie "projekt" kanałów wentylacyjnych. Czy mogę prosić o jakąś opinię, ocenę? Wentylacja grawitacyjna, literki K oznaczają kominy, nawiewy planuję zamontować przy użyciu nawietrzników ściennych. W łazience i pralni wentylatory elektryczne. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 01.12.2017 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Jesteś pewien tej wentylacji grawitacyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajzega 01.12.2017 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Witam, Stworzyłem sobie "projekt" kanałów wentylacyjnych. Czy mogę prosić o jakąś opinię, ocenę? Wentylacja grawitacyjna, literki K oznaczają kominy, nawiewy planuję zamontować przy użyciu nawietrzników ściennych. W łazience i pralni wentylatory elektryczne. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie [ATTACH=CONFIG]402132[/ATTACH] Mam bardzo podobne plany, więc moim zdaniem jest o.k., chociaż pewnie zależało Ci raczej na opinii kogoś kto ma już wykonaną instalację. Czy możesz napisać jakie kominy wentylacyjne zamierzasz stosować (chodzi mi głównie o średnicę) - niestety z powodu sprzecznych informacji mam wątpliwości jaka średnica będzie odpowiednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts