embe19 01.12.2017 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Witam Jestem na etapie wyboru kominka i w związku z tym mam pytanie do posiadaczy kominków wiszących, na kształt kuli lub zbliżonych (np. firmy Godin) - jakie są Wasze opinie na temat takiego rodzaju kominka. Planuję aby miał on charakter docieplający salon (25 m2). Ładnie (wg mnie) prezentuje się w takim pomieszczeniu ale wiecie jak to jest: na stronie producentów wszytko pięknie wygląda a jak postawimy to u siebie to ni jak nie koresponduje z tym co mamy na zdjęciu . Czy osoby które mają takie kominki mogą podzielić się swoimi wrażeniami, może jakimiś uwagami związanymi z takim kominkiem. Będę wdzięczny za wszelkie informacje ( może zdjęcia z reala bez upiększeń da mi też jakiś normalny namacalny obraz takiej instalacji) Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.12.2017 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Godin to firma nie w kij dmuchał! Nie sądzę, by musiała kombinować z retuszowaniem zdjęć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts