krakow2000 02.12.2017 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Poszukuję czegoś takiego jak np. w Piątym Elemencie ładowali do tego statku "paliwo" ze znaczkiem radioaktywnym, taki wkładają i przekręcają aby zaskoczył lub coś jak w samochodach start/stop tylko aby wcisnąć i przekręcić coby COŚ ruszyło bez kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.12.2017 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakow2000 02.12.2017 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 dla tego dałem w off topic może prościej będzie... zabezpieczenie zamka takie iż wkładasz kluczyk, wciskasz zamek tudzież tą część z kluczykiem i dopiero możesz przekręcić... resztę mogę przerobić tak jak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 02.12.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Poszukuję czegoś takiego jak np. w Piątym Elemencie ładowali do tego statku "paliwo" ze znaczkiem radioaktywnym, taki wkładają i przekręcają aby zaskoczył lub coś jak w samochodach start/stop tylko aby wcisnąć i przekręcić coby COŚ ruszyło bez kluczyka. U nas nazywa się to not aus , poszukaj https://www.google.pl/search?q=not+aus+schalter&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjY14CikOzXAhVFb1AKHYm7BHEQsAQILA&biw=1366&bih=630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakow2000 03.12.2017 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 ooo dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benman 09.12.2017 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Niestety, le ja się kompletnie na tym obszarze tematycznym nie znam... Nie jestem w stanie pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts