Sylwo91 03.12.2017 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Mam w starym domu instalację co gdzie kilkanaście lat temu była robiona na odp przez szwagra. W paru miejscach cieknie z kolanek i trójników. Chciałbym to uszczelnić nie wylewając całej wody z CO i mam takie pytanie czym najlepiej i może być nawet na stałe bo po następnej zimie cała instalacja pójdzie na out. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 03.12.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Do pex można kupić nowe oringi koszt kilka groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 03.12.2017 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 A złączki skręcane czy zaciskane. Jak skręcane to może wystarczy dokręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.12.2017 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Poxylina.....na stałe ale czy się opłaca?...a ile ta woda będzie kosztować jak się wymieni ? na nowe złączki....ja obawiał bym się poważniejszej awarii- przyjdą mrozy Ty zaczniesz mocniej grzać,,,,złączka pęknie i kłopot gotowy żadna wtedy cena nie uchroni cię przed zimnem i zniszczeniami.Złączki wymień na porządne to przydadzą się i przy nowej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwo91 03.12.2017 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 No właśnie chciałem się upewnić czy nie ma czegoś lepszego i skuteczniejszego od poxyliny i dało by się uniknąć wylewania całej wody z inst. Chyba nic innego mi nie zostało jak wylać wodę i pozarabiać je na nowo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 03.12.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Jak złączki są skręcane, to po prostu dokręć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts