farfar 03.12.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Cześć. Padła u mnie w domu propozycja, aby zrobić sufit napinany. Powierzchnia około 10m2. Mam doświadczenie budowlano-wykończeniowe, a w przyszłości chciałbym otworzyć własną działalność, dlatego dobrym rozwiązaniem dla mnie będzie, żeby zamiast brać firmę, zrobić to samemu. W sumie nie wydaje się to być specjalnie trudne, a powierzchnia sufitu jest prosta, bez udziwnień, zwykły mały prostokąt. Prosiłbym, o porady, na co zwrócić szczególną uwagę przy montażu, bądź jeśli macie jakieś poradniki, z których korzystaliście i byliście zadowoleni to prosiłbym o udostępnienie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 14.12.2017 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Napisałeś: "Mam doświadczenie budowlano-wykończeniowe, a w przyszłości chciałbym otworzyć własną działalność" - i pytasz o bzdety ?A "własna działalność" to pewnie kuśnierstwo czy zapiekanki (?). tego tu jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts