jac33nty 03.12.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Czołem wszystkim bohaterom domu!Potrzebuje fachowej porady, mam piec w którego zasobniku była woda przez jakieś dobre 4 lata jak nie lepiej.Nieświadomy takiej bomby przełączyłem się na niego i puściłem ten cały syf sobie na instalacje.Szybko wróciłem na stary obwód i wypłukałem ją.Czy robić dezynfekcje instalacji jak tak to czym?Jak podejść do oczyszczenia zasobnika? Jakaś chemia? Wysoka temperatura? Na piecu mogę ustawić max 60.Z góry dzięki za wszelkie porady i wskazówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 03.12.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Ustaw na maksymalną temperaturę CWU i przepłukuj około 20 minut każdą nitkę gorącej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts