Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nienormalny Wykonawca ZBYCH - jedyny do polecenia

Fugas

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zbychu - zawsze możesz mówić, że ta Audica to nie Twoja tylko pożyczona i nie będzie problemu :D

Za dużo tłumaczenia, do pracy lepiej mieć drugi pojazd, np. Ładę Niva, po co katować limuzynę na budowach :wink:

Też już o tym myślałem i to na poważnie, ale co to za przyjemność mieć super brykę i jeździć nią raz w tygodniu, a na co dzień (dziesiątki tysięcy kilometrów rocznie) tłuc się byle czym :( (w upał bez klimy :wink: ).

Ja tez dziękuje Zbychowi - Fajny z Niego KOLEGA :D i FACHOWIEC

Dziękuję :D

Zbychu!

Żeś pomocny i uczynny to fakt i najszczersza prawda. Ale czemu ty nie montujesz alarmów w Krakowie???

O to bardzo nieładnie z Twojej strony!!!!!!!!!! :wink:

:oops: Nie obiecuję poprawy, bo to niemożliwe :oops:

No właśnie! :wink: Może jakaś filia zamiejscowa?

A tak poważnie: zna ktoś jakiegoś "krakowskiego Zbycha" od alarmów?

Nie znam instalatorów z Krakowa, ale wiem, że temat przerabiała Sonika. Ona jest z Krakowa i znalazła firmę krakowską, która montowała u niej system alarmowy (na kontaktronach) i jest bardzo zadowolona. Proponuję się skontaktować z Soniką

• 2 months później...

Dzień Dobry!

W tym miejscu (i nie tylko w tym :wink: ) chciałem napiac co myśle o wykonawcy systemów alarmowych _ZBYCHU_

Pierwszy kontakt jaki udało mi się z nim nawiązać wyszedł od mojej agencji ochrony, dostałem od nich ofertę, która pokazała mi skomplikowanie problemu i tylko moją pozorną wiedzę w tym temacie.

Ich ofertę przesłałem do _ZBYCHA_ i dostałem wyczerpującą, jasna i prostą odpowiedź.

Po wymianie kilku postów postanowiłem, ze _ZBYCH_ będzie moim wykonawca systemu alarmowego.

Spotkałem się z nim na budowie i... owszem, tak jak inni byłem lekko zafrapowany tym zbychowym pojazdem, ale pomyślałem, ze skoro jest to człowiek tak dalece polecany, to na pewno nie jest z mafii 8) , a jeżeli nawet to na pewno z tej dobrej :D

Kolejny kontakt to juz uczciwa, solidna i niezwykle perfekcyjna praca, poparta słowem merytorycznego komentarza.

Wiele rzeczy o _ZBYCHU_ zostało juz powiedziane (mam na myśli te dobre), do wszystkich z nich chciałbym się przyłączyć i zapewnić, ze jeśli ktoś z Was, Drodzy Forumowicze, planuje wykonanie alarmu w okolicy obsługiwanej przez _ZBYCHA_ to bez chwili namysłu powinien kontaktować się z tymże forumowiczem i umawiać się nawet w ciemno na montaż.

Dokąd nie zobaczycie jego pracy nie zrozumiecie co miałem na myśli.

Jedym słowem: NA PRAWDĘ WARTO!!!

* Autor tekstu nie jest powiązany z opisywanym podmiotem.

Ojej, aż się rozmarzyłam ... że znajdę chociaż jednego takiego wykonawcę :-)

Zbych - gdyby z jakichs powodów alarmy przestały sie sprzedawać (nie sądzę, nie w tym kraju :roll: ), to masz dodatkowy pomysł na biznes: zostań "konsumenckim nadzorem budowlanym". Przejedziesz tą czarną BMą, zdjęcie zrobisz, powiesz, że okienko krzywo a pomocnik się obija, a ekipy ludkom będą śmigały jak w zegarku :p Kasa też by pewnie z tego była niezła :-)

A poważnie - gratuluję - TAK TRZYMAĆ :D

BabaB

Zbychu.....Jareko i Niezły

Kurcze, fajnie mieć Was na forum. Fajnie, że jesteście tacy fajni. Fajnie, że ktoś o Was tak fajnie napisał.

Całusy pełne uznania!

http://gify.mjw.pl/gifs/calusy/00000005.gif

P.S. I fajnie, że pracujecie w okolicach, gdzie buduje się i mój dom... :wink:

• 1 month później...
  • 1 month później...
Hahahaha pewnie jest....tylko że w październiku....

Senser, no wiesz!

Nie odpędzaj mi potencjalnych klientów tylko dla tego, że nie znajdę w kwietniu czasu na Twoją instalację :wink: :lol:

A tak poważnie, pattaya dziękuje za zainteresowanie, ale Radom nie jest już w moim zasięgu. Nie mogę sobie pozwolić na instalacje w tak odległych miejscach, bo wówczas szybki serwis jest fikcją. Co prawda systemy alarmowe same się raczej nie psują, ale podczas prowadzenia prac budowlano-wykończeniowych może się zdarzyć uszkodzenie instalacji alarmowej (bywa, że uszkodzenie systemu przez kolejne ekipy w tym samym obiekcie występuje wielokrotnie :-? ). Lepiej poszukać lokalnej firmy.

Zbychu!

Serce mi pękło!

To z innej beczki:

a.czy znasz może kogoś solidnego w Radomiu

b.czy można zwrócić się do Ciebie o radę?

:(

Nie polecę nikogo, bo raz się sparzyłem. Poleciłem komuś kolegę, a temu cos nie wyszło i wszystkie gromy spadły na mnie :-?.

Oczywiście służę radą :D.