Tomasz M. 23.09.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Zbychu - zawsze możesz mówić, że ta Audica to nie Twoja tylko pożyczona i nie będzie problemu Za dużo tłumaczenia, do pracy lepiej mieć drugi pojazd, np. Ładę Niva, po co katować limuzynę na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Ja tez dziękuje Zbychowi - Fajny z Niego KOLEGA i FACHOWIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 23.09.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Zbychu! Żeś pomocny i uczynny to fakt i najszczersza prawda. Ale czemu ty nie montujesz alarmów w Krakowie??? O to bardzo nieładnie z Twojej strony!!!!!!!!!! P.S. A jak juź sobie kupisz taką Audicę mów, że to pożyczona za długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 24.09.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Zbychu! Ale czemu ty nie montujesz alarmów w Krakowie??? O to bardzo nieładnie z Twojej strony!!!!!!!!!! No właśnie! Może jakaś filia zamiejscowa? A tak poważnie: zna ktoś jakiegoś "krakowskiego Zbycha" od alarmów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 26.09.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Zbychu - zawsze możesz mówić, że ta Audica to nie Twoja tylko pożyczona i nie będzie problemu Za dużo tłumaczenia, do pracy lepiej mieć drugi pojazd, np. Ładę Niva, po co katować limuzynę na budowach Też już o tym myślałem i to na poważnie, ale co to za przyjemność mieć super brykę i jeździć nią raz w tygodniu, a na co dzień (dziesiątki tysięcy kilometrów rocznie) tłuc się byle czym (w upał bez klimy ). Ja tez dziękuje Zbychowi - Fajny z Niego KOLEGA i FACHOWIEC Dziękuję Zbychu! Żeś pomocny i uczynny to fakt i najszczersza prawda. Ale czemu ty nie montujesz alarmów w Krakowie??? O to bardzo nieładnie z Twojej strony!!!!!!!!!! Nie obiecuję poprawy, bo to niemożliwe No właśnie! Może jakaś filia zamiejscowa? A tak poważnie: zna ktoś jakiegoś "krakowskiego Zbycha" od alarmów? Nie znam instalatorów z Krakowa, ale wiem, że temat przerabiała Sonika. Ona jest z Krakowa i znalazła firmę krakowską, która montowała u niej system alarmowy (na kontaktronach) i jest bardzo zadowolona. Proponuję się skontaktować z Soniką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NERJA 28.09.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 i jeszcze najmilsze podziękowania dla _ZBYCHA_ za dotychczasowe uwagi ode mnie ... mam nadzieję sąsiedzie, że po tak dokładnych powyższych opisach i mi uda się dostrzec Ciebie za zakrętem... pozdrawiam serdecznie anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan_Ost 07.12.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Dzień Dobry! W tym miejscu (i nie tylko w tym ) chciałem napiac co myśle o wykonawcy systemów alarmowych _ZBYCHU_ Pierwszy kontakt jaki udało mi się z nim nawiązać wyszedł od mojej agencji ochrony, dostałem od nich ofertę, która pokazała mi skomplikowanie problemu i tylko moją pozorną wiedzę w tym temacie. Ich ofertę przesłałem do _ZBYCHA_ i dostałem wyczerpującą, jasna i prostą odpowiedź. Po wymianie kilku postów postanowiłem, ze _ZBYCH_ będzie moim wykonawca systemu alarmowego. Spotkałem się z nim na budowie i... owszem, tak jak inni byłem lekko zafrapowany tym zbychowym pojazdem, ale pomyślałem, ze skoro jest to człowiek tak dalece polecany, to na pewno nie jest z mafii , a jeżeli nawet to na pewno z tej dobrej Kolejny kontakt to juz uczciwa, solidna i niezwykle perfekcyjna praca, poparta słowem merytorycznego komentarza. Wiele rzeczy o _ZBYCHU_ zostało juz powiedziane (mam na myśli te dobre), do wszystkich z nich chciałbym się przyłączyć i zapewnić, ze jeśli ktoś z Was, Drodzy Forumowicze, planuje wykonanie alarmu w okolicy obsługiwanej przez _ZBYCHA_ to bez chwili namysłu powinien kontaktować się z tymże forumowiczem i umawiać się nawet w ciemno na montaż. Dokąd nie zobaczycie jego pracy nie zrozumiecie co miałem na myśli. Jedym słowem: NA PRAWDĘ WARTO!!! * Autor tekstu nie jest powiązany z opisywanym podmiotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Ojej, aż się rozmarzyłam ... że znajdę chociaż jednego takiego wykonawcę Zbych - gdyby z jakichs powodów alarmy przestały sie sprzedawać (nie sądzę, nie w tym kraju ), to masz dodatkowy pomysł na biznes: zostań "konsumenckim nadzorem budowlanym". Przejedziesz tą czarną BMą, zdjęcie zrobisz, powiesz, że okienko krzywo a pomocnik się obija, a ekipy ludkom będą śmigały jak w zegarku Kasa też by pewnie z tego była niezła A poważnie - gratuluję - TAK TRZYMAĆ BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.12.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Zbychu.....Jareko i Niezły Kurcze, fajnie mieć Was na forum. Fajnie, że jesteście tacy fajni. Fajnie, że ktoś o Was tak fajnie napisał. Całusy pełne uznania! http://gify.mjw.pl/gifs/calusy/00000005.gif P.S. I fajnie, że pracujecie w okolicach, gdzie buduje się i mój dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.01.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 To prawda...rady od Zbycha są wyczerpujące i konkretne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.03.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Zbychu!A czy Radom jest w Twoim zasięgu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.03.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Hahahaha pewnie jest....tylko że w październiku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 03.03.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Hahahaha pewnie jest....tylko że w październiku.... Senser, no wiesz! Nie odpędzaj mi potencjalnych klientów tylko dla tego, że nie znajdę w kwietniu czasu na Twoją instalację A tak poważnie, pattaya dziękuje za zainteresowanie, ale Radom nie jest już w moim zasięgu. Nie mogę sobie pozwolić na instalacje w tak odległych miejscach, bo wówczas szybki serwis jest fikcją. Co prawda systemy alarmowe same się raczej nie psują, ale podczas prowadzenia prac budowlano-wykończeniowych może się zdarzyć uszkodzenie instalacji alarmowej (bywa, że uszkodzenie systemu przez kolejne ekipy w tym samym obiekcie występuje wielokrotnie ). Lepiej poszukać lokalnej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.03.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Nie odpędzaj mi potencjalnych klientów tylko dla tego, że nie znajdę w kwietniu czasu na Twoją instalację Hhahahah oj ale się uśmiałem...oj nie wyszedł ci ten żart nie wyszedł... Jak zima potrzyma to ja nie tylko będe chciał ale i chyba musiał pożegnać z kwietniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.03.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Zbychu!Serce mi pękło!To z innej beczki:a.czy znasz może kogoś solidnego w Radomiub.czy można zwrócić się do Ciebie o radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 04.03.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Zbychu! Serce mi pękło! To z innej beczki: a.czy znasz może kogoś solidnego w Radomiu b.czy można zwrócić się do Ciebie o radę? Nie polecę nikogo, bo raz się sparzyłem. Poleciłem komuś kolegę, a temu cos nie wyszło i wszystkie gromy spadły na mnie . Oczywiście służę radą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.03.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Stertę pytań przesyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.03.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Łlllo masz...Zbychu teraz to ty i tak musisz zostawić swoją robotę....trzeba było jednak wziąść ten Radom....mniej czasu by cię to kosztowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 04.03.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Łlllo masz...Zbychu teraz to ty i tak musisz zostawić swoją robotę....trzeba było jednak wziąść ten Radom....mniej czasu by cię to kosztowało... http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.03.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Żałuj,Zbychu,żałuj...Przyjechałbyś,zobaczył miasto olimpijskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts