dembik 05.12.2017 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Czy ktoś może podzielić się opinią na temat bramy garażowej KMT ? Mam ofertę o 1500 zł taniej niż novoferm tylko jakoś nie jestem przekonany..Do tego drzwi KMT 74 plus passive droższe o o 800zl od 74 plus ,też nie wiem czy warto doplacać ,wiem że cieplejsze ,dodatkowa uszczelka ale czy to będzie odczuwalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.12.2017 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Czy ktoś może podzielić się opinią na temat bramy garażowej KMT ? Mam ofertę o 1500 zł taniej niż novoferm tylko jakoś nie jestem przekonany.. Do tego drzwi KMT 74 plus passive droższe o o 800zl od 74 plus ,też nie wiem czy warto doplacać ,wiem że cieplejsze ,dodatkowa uszczelka ale czy to będzie odczuwalne ? uszczelka w passive? A popatrz na przekrój i zastanów się, do czego ona będzie "przylegać"? Co do bramy - rozumiem że szukasz usprawiedliwienia by kupić tańszą. Niestety - nie spotkałem się z zamontowaną bramą KMT, także nie mam zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembik 05.12.2017 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Nie szukam usprawiedliwienia tylko opinii ,a co do drzwi to nie znam się i nie wiem po prostu czy jest sens dopłacac dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 09.12.2017 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Porównujesz dwie klasy drzwi. Tu nie chodzi o uszczelkę. Masz znacznie lepszy zamek listwowoy, inny profil skrzydła, uszczelkę o której wspomniałeś. Małe niuanse powodują znacznie lepsze parametry drzwi. To nie jest tak, że ktoś każe sobie płacić 800zł za uszczelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar2 02.09.2019 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Panowie, Panie stoję przed wyborem bramy garażowej (5m szeroka, 2,25 wysokość). Zastanawiam się po prostu nad KMT z napędem bennica JIM.4 1200N. wszyscy i wszędzie polecają Wisniowski, ale czy warto czy to tylko znaczek i prestiż który kosztuje plus 1200 pln.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts