JacekS 20.09.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Jak powinien wyglądać w/w plan moze któryś z forumowiczów byłby łaskaw pomóc mi w sporządzeniu tego planu .Kierownik który mi firmuje budowe w systemie gospodarczym jest na urlopie zacząłem kopać fundamenty bez zgłoszenia a w moim rejonie wymagają ksero tego planu przy zgłoszeniu zaczęcia robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 20.09.2004 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 http://www.ciop.pl/5659.htmlto ustawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 21.09.2004 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 dzięki Robert za link:) Znalazłem w sieci gotowca popudrowałem co nieco i wyszło mi takie cuś Zaniosłem do nadzoru i Pni odrazu stęknęła ze z internetu było tego aż 10 stron a tu link skąd czerpałem nadchnienie : wink: http://www.lub.piib.org.pl/pliki/aktualnosci.php?id=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.09.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 tak to wlasnie sie robi... na wymyslanie przez (p)osłów i urzednikow wciaz nowych wymagan trzeba cos wymyslic.... zreszta za parę lat jak tak dalej pojdzie, to bedziemy zanosic tam całą encyklopedię z "majstrem budowlanym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 03.03.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 plan bezpieczeństwa ... ło matulu a już myślałem, że mam obcykaną całą papierkologie a tu taki kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 14.03.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 ....a do czego to potrzebne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts