Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 540
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nikt nie zainteresowany prawdziwymi arcydziełami, których tutaj wiele - proszę, spójrzcie tylko, a na pewno coś wpadnie wam w oko. Zapewniam, że po stokroć warto :)

Już (dopiero) 1790. Dobiegniemy dzisiaj do 2000? Liczę na Was :cool::)

Puk, puk, trochę mnie tu nie było i co widzę 2000 tuż tuż...

Czas nadrobić straty no to jedziem:

3 Batutka - 30 zł

27 Kartka nr 2 -20 zł

28 Kartka nr 3 - 20 zł

30 Kartka nr 5 - 20 zł

Walczcie Kobitki, walczcie o bombkę, w realu jeszcze piękniejsza (wsyckie tcy) i duuużo przy tym cierpliwości trzeba mieć. Te wszystkie zawijasy i ozdoby są ręcznie robione. Tylko bombka i perełki są kupione gotowe, cała reszta ręcznie robiona. Nawet kolory farb są mieszankami farb, a nie gotowizna. :yes: :cool:

No ludzie kochane - nie chcecie dla serca - dajcież dla rozumu - tylko 70 małych złotóweczek do okrągłej sumki brakuje. Zamknijmy pięknie dzień. Pięknie proszę - rzućcie groszem :cool:

A może uśmiech dzieci ktoś zechce kupić - najszczerszy, najradośniejszy - polecamy :)

Edytko, wirtualnie całym sercem Cię przytulam! No i za to, żeś Ty taka, to ja też chcę lepsza być i jeszcze jedną bombkę dokładam. :hug::hug::hug:

a074.gif

Edytko - aniele Ty nasz :)

anSi jak Zelciowa bajeczna bombke Tobie zabombie to juz nie nazwiesz mnie aniolkiem g020.gif

Bobmbka bajkowa znów na chwilę moja -70:)

Na chwile ..... u101.gif

Walczcie Kobitki, walczcie o bombkę, w realu jeszcze piękniejsza (wsyckie tcy) i duuużo przy tym cierpliwości trzeba mieć. Te wszystkie zawijasy i ozdoby są ręcznie robione. Tylko bombka i perełki są kupione gotowe, cała reszta ręcznie robiona. Nawet kolory farb są mieszankami farb, a nie gotowizna. :yes: :cool:

Zelciu Twoich BOMBEK to nigdy dosyc u117.gif

Żelko - nie mam najmniejszej wątpliwości, że Twoje bombki to cuda prawdziwe. Sama mam już kilka :) Polecam gorrrrąąąco

anSi polecasz , zachecasz oj cos mi sie wydaje , ze Bajkowa bombka dlugo u Ciebie miejsce nie zagrzeje u148.gif