anSi 17.12.2017 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 yaco181 - uśmiechy sprawią, że będziesz miał uśmiechnięty cały nadchodzący Nowy Rok. Tego Ci życzę I oczywiście serdecznie dziękuję za wielki gest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.12.2017 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Kochani i jak tu nie wierzyć w cuda . Aukcja zakończona, a licznik ciągle się kręci. Chyba nadrabia dłuugie przestoje w czasie trwania aukcji. Niemniej nam się to baaardzo podoba....niech się kręci Najaktualniejsze dane - stan konta 4000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.12.2017 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Najaktualniejsze dane - stan konta 4000 zł CUDOWNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.12.2017 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Przelew za moje wylicytowane CUDOWNOSCI wykonany - zlecenie zrealizowane ( jak mi to moj madry bank podpowiada ) Jeszcze raz pozdrawiam WAS najgorecej jak tylko moge Edytowane 18 Grudnia 2017 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2017 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 List z Ogniska Marymont: Kochani!!!! Jesteście niesamowici, po raz kolejny pokazaliście nam, że mamy w Was przyjaciół. Bycie z Wami przez te dwa grudniowe tygodnie jest dla nas czasem wyjątkowym. Obserwowanie postów zagrzewających do licytowania i zachwalanie naszych prac, sprawia nam ogromna przyjemność. Wystawianie na licytację swoich prac oraz podsuwanie innych pomysłów by stan konta rósł, świadczy o tym, że zależy Wam na nas. Dajecie nam swoją uwagę, dokładając do tego kawał serca i zacny kufereczek stóweczek. To wszystko umila dzieciakom życie i spełniają się ich marzenia.Wasza gotowość do pomagania jest powalająca. Od dwunastu już lat społeczność forumowa jest z nami. Stała w uczuciach, życzliwa, rozumiejąca i hojna.…. Specjalne podziękowania kierujemy do niezawodnych, etatowych już chyba prowadzących aukcję forumowiczek. Bez Was nie udałoby się zebrać tylu przychylnych ludzi. To Wasz wdzięk i urok sprawia, że wynik aukcji piął się w górę. Dziękujemy Wam za to, dziękujemy za to, jacy jesteście. W zbliżające się Święta Bożego Narodzenia życzymy Wam tego, co najlepsze, niech Was omijają burze i zawirowania. Powodzenia w Nowym Roku!!!! Ogniskowcy z Marymontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 18.12.2017 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Przelew wysłany, dziękuję za jak zawsze udaną aukcję. Poproszę Ansi i Zygii o przesłanie adresów do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 18.12.2017 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Przelew wysłany. Dziękuję, że mogłam być tu z Wami. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 18.12.2017 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 (edytowane) No i Kendra mi podebrała kompozytora:o (Kendro-) W takim razie tę kwotę (20 zł) przeznaczam na uśmiech dla dzieciaków. Wszystkim ogromnie dziękuję, życząc samych cudowności w Święta i poza nimi! Przelew zaraz zrealizuję. Już zrealizowany:) Edytowane 18 Grudnia 2017 przez bpis Zrealizowany przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2017 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 i ode mnie pieniązki poszły dla dzieciaków:) wszystkim serdecznie życzę Wesołych Świąt:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2017 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Bogusławie, paczka poleciała pocztą, polecony priorytet. Mam nadzieję, że dotrze do Świąt! Bombeczki każda zapakowana oddzielnie, na wszelki wypadek jakby miały być dla kogoś prezentem, to już masz zapakowane. Zdrowych i radosnych Świąt Wszystkim!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2017 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 No i Kendra mi podebrała kompozytora:o (Kendro-) W takim razie tę kwotę (20 zł) przeznaczam na uśmiech dla dzieciaków. Wszystkim ogromnie dziękuję, życząc samych cudowności w Święta i poza nimi! Przelew zaraz zrealizuję. Już zrealizowany:) bpis - wielki uśmiech specjalnie dla Ciebie Też kompozytora miałam na oku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2017 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Kochani, daje znać, ze również przelew już poszedł.. Mialo mnie nie być w tym roku, ale wyrzuty sumienia zeżarłyby mnie od środka i nici z radosnych Swiat.... Tak wiec życzę Wam i sobie Zdrowych, Pogodnych Swiat Bozego Narodzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 18.12.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Poproszę o adresy Bogusława i Mirasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2017 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Kochani, daje znać, ze również przelew już poszedł.. Mialo mnie nie być w tym roku, ale wyrzuty sumienia zeżarłyby mnie od środka i nici z radosnych Swiat.... Tak wiec życzę Wam i sobie Zdrowych, Pogodnych Swiat Bozego Narodzenia.... Dobrze, że zmieniłaś zamiar i byłaś Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 18.12.2017 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Przelew poszedł. Jeszcze raz wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2017 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Haniu figurka wyslana ( najszybszym sposobem ) daj znac prosze czy dotarla przed Swietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2017 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Kochani, daje znać, ze również przelew już poszedł.. Mialo mnie nie być w tym roku, ale wyrzuty sumienia zeżarłyby mnie od środka i nici z radosnych Swiat.... Tak wiec życzę Wam i sobie Zdrowych, Pogodnych Swiat Bozego Narodzenia.... Super , ze bylas jak zwykle NIEZAWODNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2017 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 List z Ogniska Marymont: Kochani!!!! Od dwunastu już lat społeczność forumowa jest z nami. Stała w uczuciach, życzliwa, rozumiejąca i hojna.…. ......................... Ogniskowcy z Marymontu Dzieki licytacji dla Dzieciakow z Ogniska Marymont nasze Swieta sa rodosniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 18.12.2017 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Przelew wyszedłOgniskowcom podziękowanie za cudowne prace z życzeniami radosnych Swiąt.Zdrowych,wesołych Swiąt oraz wspaniałego Nowego Roku wszystkim Ludziom Dobrej Woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.12.2017 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Wybaczcie mi Kochane :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts