Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 540
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze tylko PIATEK , SOBOTA i NIEDZIELA , czy wszyscy napisali listy do Swietego a270.gif , przybywajcie , licytujcie nastepna okazja na wylicytowanie tak pieknych dekoracji powtorzy sie dopiero za rok . Po co czekac skoro mozna juz dzisiaj stac sie wlascicielem przepieknej karteczki , wianuszka , choinki a105.gif .

U nas dobre uczynki licza sie podwojnie , nie dajcie sie prosic h189.gif

Piątek, weekendu początek i ...końca XII licytacji początek...Ostatnie trzy dni, aby "wtrącić" własne dwa grosze...Nie dajcie się prosić...DZIEŃ DOBRY :)

Aniołka mi nasza Prababka zwinęła! Edytka bombkę moją Bogusławowi odebrała.., Hania z kolei aniołka...Sama radość, sama radość! :wiggle:W takim razie choineczkę moją 17. Wejmutkę, podnoszę na 100zł.:wiggle:

No i namawiamy, my starszy bywalcy wszystkich niezdecydowanych, przyłączcie się do nas. Przyłączcie się nie dlatego, że dobro powraca - a powraca podwójnie, potrójnie i tysiąckrotnie..., nie dlatego, że to jedno z najfajniejszych uczuć być pomocnym dla kogoś..., ale najzwyczajniej i po prostu..., bo tak trzeba!!!

2545 i powoli pełzamy do 2600, a mnie się marzy, aby tak chociaż trójka z przodu pojawiła się. Niechby dzieciaki z Marymontu udane zimowisko miały...Damy radę?

2545 i powoli pełzamy do 2600, a mnie się marzy, aby tak chociaż trójka z przodu pojawiła się. Niechby dzieciaki z Marymontu udane zimowisko miały...Damy radę?

AnSi mam taką nadzieję, że ludzie się czają i w niedzielę trójeczka się przekręci....

Jeśli można, to ja poproszę też o polubienie rodzinnej strony naszej Kontradmirał na FB Klikajcie proszę Państwa. :D

https://www.facebook.com/Pastificio-282746172223393/

No jasne , ze POLUBIONE :hug:

Żelko dziękuję. :-)

Haniu pojawie sie u Ciebie po powrocie do Polski , uwielbiam wloskie :p .