anSi 20.12.2017 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Romana101- napisałam wiadomość do zygii - może odczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.12.2017 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 I do mnie zawitała upragniona kartka. Bardzo dziękuję. Święta będą urocze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.12.2017 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 a do mnie dotarły gifty od Prababki. CUDO wam powiem, normalnie CUDO i jeszcze dodatkowe mile dodatki. musi byc rewanz kochana Prababko dziekuje z calego serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.12.2017 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 dobrze,że dotarły-bałam się już,ze mój GS spi:)Milo mi TAR,że Ci sie podobają:)I jaki rewanż,idź Ty,to kawałeczek nitki,na pamiątkę:)Gratisik zasłuzony:)Dobrych Świąt!Wszystkim życzę dobrych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 21.12.2017 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Do mnie dotarły prace dzieci, karteczka urocza, lampionik piękny. Dziękuję za wspólnie spędzony czas.Wszystkim życzę zdrowych, spokojnych Świąt i samych radości w nadchodzącym Nowym Rok.. Mikołaj to wszystko wie nawet mój adres do przesyłki znał.Do zobaczenia za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2017 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 i do mnie choineczka dotarła i wianuszek z wiewiórką przecudne są Wesołych Świąt dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 21.12.2017 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Do mnie też dotarła rzeźba cudnej urody Dziękuję Edyto. Pozdrawiam i Wesołych Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 21.12.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Romana101- napisałam wiadomość do zygii - może odczyta Cześć ! Bardzo przepraszam, ale jak Wam napisałem na priv miałem lekki "niedoczas" Oczywiście choineczkę mogę dostać po świętach ...pieniążki dziś przelane Wszystkim życzę zdrowych, spokojnych Świąt i radości w nadchodzącym Nowym Rok 2018 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2017 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Organizatorom, prowadzącym i uczestnikom aukcji życzę pogodnych, pełnych ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2018. Pozdrawiam Świątecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.12.2017 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Do mnie też dotarła rzeźba cudnej urody Dziękuję Edyto. Pozdrawiam i Wesołych Wszystkim Haniu ciesze sie bardzo W przyszlym roku dodam podobna na aukcje , zapraszam do licytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.12.2017 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Organizatorom, prowadzącym i uczestnikom aukcji życzę pogodnych, pełnych ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2018. Pozdrawiam Świątecznie:bye: Dziekujemy Panie Andrzeju :hug:dla Pana rowniez wszystkiego dobrego w te Swieta oraz pomyslnosci w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.12.2017 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Ja dziekuje Redakcji za przeslanie prac , dzisiaj dotarly PRZESLICZNE (jak zwykle) ,misternie zrobione arcydziela od Dzieci z Ogniska Marymont . Wszystkim Uczestnikom zycze Rodzinnych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego 2018 roku . Do zobaczenie za rok ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2017 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 A to na Wielkanoc nie ma aukcji? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 22.12.2017 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Cześć ! Bardzo przepraszam, ale jak Wam napisałem na priv miałem lekki "niedoczas" Oczywiście choineczkę mogę dostać po świętach ...pieniążki dziś przelane Wszystkim życzę zdrowych, spokojnych Świąt i radości w nadchodzącym Nowym Rok 2018 !! Paczka wysłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.12.2017 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 A to na Wielkanoc nie ma aukcji? Pozdrawiam. Bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.12.2017 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Życzmy sobie, nie tylko z okazji Świąt, wszystkiego, co sprawi, że nie będziemy się mogli nadziwić, jak bardzo Jesteśmy szczęśliwi!Życzmy również zdrowia. Zdrowemu zawsze łatwiej. Zdrowia i szczęścia - szczęście jest potrzebne, bo nie wszystko zależy od nas.I dostatku sobie życzmy. Łatwiej się żyje wiedząc, że jeśli czegoś nie ma, to można to kupić.Bliskości, bo to dość ważne. Mieć kogoś, kto przytuli i powie: jestem po twojej stronie.Łagodności. Cierpliwości. Kochania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.12.2017 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Szykuje się inna wielka akcja: nasza Śpiąca Królewna się budzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.12.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Szykuje się inna wielka akcja: nasza Śpiąca Królewna się budzi :) Wspaniala wiadomosc:wave: I to tak przed swietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 22.12.2017 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 cos do mnie Mikołajowi niespieszno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.12.2017 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 cos do mnie Mikołajowi niespieszno.. A wysłane - w tym samym czasie wszystkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts