Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 540
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to sobie sama ze sobą pogadałam, może nocnej zmianie bardziej poszczęści się i pierwszy tysiąc wykręci. Natenczas 730 i ani grosika więcej...:(

Specjalnie na życzenie Edyty, dodałam we wątku z fantami dwie bombki w stylu retro. Licytujemy oddzielnie każdą, choć razem jest im zdecydowanie lepiej, więc liczę, że Ktoś z Was powalczy by obie zgarnąć. :yes:

Niech mnie Ktoś rozweseli troszkę. :yes:;)

Wiedzialam , ze sie pojawisz wywolana do tablicy :D

O rety, nie mam już choinki! Edytko, Ty cfaniaro!!! Ale to nic, będę się czaić. :D

Wyczaiłam. 23. Witkowy splot - 50zł Żelka

Czaj sie czaj b022.gif

Buziaki dla Ciebie a074.gif ( fajnie , ze jestes z nami )

Na dzień dobry (oby naprawdę był dobry) 750 zł w kufereczku, a przecież to MUSI być kufereczek wielu stóweczek da Marymonckich dzieciaków. Zapraszamy, zachęcamy. Ho! Ho! Ho!

Przecuuudnej urody retro bombki od forumowej artyski Żelki, magiczna rzeźba od zagranicznej artystki, niezwykle piękne kartki świąteczne ( czy nikt już dzisiaj kartek nie wysyła), ozdobne wianki i choineczki jak z bajeczki - rękoma nadzwyczaj uzdolnionych dzieci wykonane.

Zapraszamy - przebierać, wybierać.....grosiki male i duże do kuferka dorzucać.

W takim razie ja poprosze prace od " Tajemniczej Forumowiczki " ktorej z imienia nie wymienie , a ktorej prace poznam nawet zza oceanu i ktorej kilkadziesiac prac mam juz u siebie w domu :yes: .

Kartki :

38 - 20 zl.

41 - 25 zl.

39 , 40 , 44 , 45 , 46 , 47 po wywolawczej

g201.gif

odbijany:

23. Witkowy splot dla mojego Wicia - 60 zł.

34. Wiewiórka w pomarańczach - 40 zł.

52. Bombka nr 1 od Żelki - 50 zł.

ja juz mam jedna bombke zelkowa i jest boska wiec mozecie mi pozazdroscic :stirthepot::stirthepot::stirthepot: ta bedzie kolejna hahaha - bo co podprowadzicie mi?:D