Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 540
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na ostatniej aukcji wystawilam oryginalne wloskie limoncino bardzo smaczne ale osoba licytujaca sie nie odezwala mimo kilku prosb, jesli akceptujecie to niech ta flaszka zasili obecna aukcje :)

cena wywoławcza 30 zł.

Juz dodaje dziekujemy i15.gif

TAR w takim razie 75zl ode mnie i mamy nieco bardziej okrągła sumkę ;) Tym bardziej, że to pewnie w 3l butelce :hug:

i17.gif

Witajcie.. Rzadko już zaglądam na forum ale tej aukcji nie mogłem przegapić.. Zawsze polowałem na Wasze naleweczki mimo, iż raz niestety do mnie nie dotarła.. Może więc i w tym roku zaproponujecie coś ciekawego ;) Chętnie wziąłbym udział w takiej licytacji.. a póki co poproszę bombki od nr 7 do 11. Oferuję 30zł za każdą.. Pozdrawiam wszystkich i będę tu zaglądał :yes:

yaco181 a kontaktowałeś się z osobą którą miała Ci nalewkę wysłać? Tutaj mamy taki zwyczaj, że od razu po aukcji podajemy adresy, osoba wysyłająca melduje wysłanie a osoba do której wysłano melduje otrzymanie przesyłki. Trzeba pilnować zakończenia aukcji. Wierzę, że to jakieś nieporozumienie które da się naprawić. Namawiam do kontaktu z osobą która miała Ci przesłać nalewkę. :yes:

Swoją drogą nie dałeś znać jak rakija ode mnie smakowała. :no:

Uff - mówiłam, że będzie przepięknie i jest. Już się ogarniam, bo nie nadanżam troszkę za Wami.Ale dobrze,niech się dzieje, niech się kręci ;)

Edytko,popraw, proszę zestawienie-już sie ucieszyłam,że Wloskie kupił ozdóbki za 55zł:lol2:

Ale że o co się -kochana Prababko- rozchodzi, bo chyba nie wiem, a Edytki chwilowo brak :) Coś poprawić trzeba?