Daniellos_ 30.12.2017 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ja miałem wieszać drabinkę i nawet kupiłem, ale finalnie zrezygnowałem. Łazienkę mam małą i grzejnik jeszcze by ją optycznie pomniejszył. Mam grzaną ścianę to chyba nie będzie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kac-Per 30.12.2017 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Rurkę lepiej zrobić. Jak nie będzie potrzebna można ukryć pod płytkami.Grzejnik i jak będzie bardziej jako wieszak na ręczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_vviktor_ 05.01.2018 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Ja miałem wieszać drabinkę i nawet kupiłem, ale finalnie zrezygnowałem. Łazienkę mam małą i grzejnik jeszcze by ją optycznie pomniejszył. Mam grzaną ścianę to chyba nie będzie potrzebny. Grzaną ścianę widziałem - ciekaw jestem jak to się będzie sprawdzać Rurkę lepiej zrobić. Jak nie będzie potrzebna można ukryć pod płytkami. Grzejnik i jak będzie bardziej jako wieszak na ręczniki. To właśnie z powodu tych ręczników nie chce zrezygnować z tego "kaloryfera" - a żona to w ogóle nie chce słyszeć o łazience bez takiego wynalazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniellos_ 06.01.2018 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 U mnie rurka tak czy inaczej w ścianie jest. Nawet dłuższy kawałek ale żeby optycznie nie pomniejszać powieszę ze 2szt takich obok siebie na tej grzanej ścianie. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/brogrund-drazek-na-recznik__0523585_PE643861_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/brogrund-drazek-na-recznik__0523583_PE643860_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts