maciejk1993 09.12.2017 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 WitamCzy ma ktoś sprawdzone ozdoby świąteczne na dom? w szczególności chodzi mi o lampki choinkowe gdzie najlepiej kupić i jakie, ponieważ większość zarówno w marketach jak i w internecie to tanie chińskie lampki z cienkimi kabelkami które mają problem żeby jeden sezon wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 09.12.2017 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 https://www.mango.pl/produkt/reflektor-laserowy-p67209.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Temerniak 04.01.2018 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja kupiłem na targu lampki świąteczne 4 lata temu i do dziś te same mi bez problemu działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamola 03.11.2022 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 (edytowane) Witam Czy ma ktoś sprawdzone ozdoby świąteczne na dom? w szczególności chodzi mi o lampki choinkowe gdzie najlepiej kupić i jakie, ponieważ większość zarówno w marketach jak i w internecie to tanie chińskie lampki z cienkimi kabelkami które mają problem żeby jeden sezon wytrzymać. Ja zaopatrywałam się w zeszłym roku w firmie , naprawdę potrafią zrobić cuda. Edytowane 3 Listopada 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts