MikelP 10.12.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Cześć, planuję schować przewody pod TV w ścianie, ściana z tynkami ma grubość 10 cm. Martwi mnie czy nie przebije się do drugiego pokoju jak będę robił bruzdę na głębokość 5,5 cm (chciałbym tam schować kanał 110x55, a następnie położyć na ścianę płytki ozdobne gipsowe. Czy ktoś może coś podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 10.12.2017 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Oczywiście.Bruzdownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MikelP 10.12.2017 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Oczywiście. Bruzdownica. Bruzdownicy nie mam, bardziej myślałem o kątówce + przecinak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 10.12.2017 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Bruzdownicy nie mam, bardziej myślałem o kątówce + przecinak. I tumanach pyłu i kurzu. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MikelP 10.12.2017 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 I tumanach pyłu i kurzu. Dziękuję Mieszkanie będzie puste, więc to jakoś przeżyje... martwi mnie tylko czy nie przebije się do drugiego pokoju, nie chciałbym tapety zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 10.12.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Mieszkanie będzie puste, więc to jakoś przeżyje... martwi mnie tylko czy nie przebije się do drugiego pokoju, nie chciałbym tapety zniszczyć. Tylko czy sąsiedzi przeżyją w tym zasyf..... powietrzu ? No i wywalić bruzdę na > połowę grubości ściany, ale ... tapetę zostawić. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez elpapiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts