ocp 12.12.2017 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Witam, Od czasu serwisu nie mogę uzupełnić ciśnienia wody w instalacji. Wcześniej, odkręcałem zawór na dopływie wody do instalacji i bez problemu uzupełniałem ciśnienie. Po wizycie serwisanta, zawór "przestał działać" Czy jest jakiś dodatkowy zawór w samym piecu, który serwisant mógł zakręcić? Może macie jakieś inne pomysły, co może być przyczyną? Dzieki z góry. pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobroslaw0 13.12.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Czy na pewno zawór ?w mcr 3 nonstop zacinają się manometry więc może nie pracuje, wyłącz kocioł i włącz i zobacz czy w fazie płukania drga wskazówka, jak kocioł na gwarancji niech wymieni manometr te nowe wypusty manometrów są już chyba poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocp 14.12.2017 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Sprawdzę. O tyle jestem pewny że zawór, że nie słychać wody dopuszczanej do układu, a zawsze było słychać szum. Chyba że już mam wyrównane ciśnienie w układzie C.O. z układem wody - a to byłoby kiepsko. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocp 15.12.2017 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 możliwe że jest to wina manometru.zatrzymał sie na 1.1niestety piec juz po gwarancji.Wymiana nie wydaje się trudna. Chyba nie powinno być problemów z wymianą.Chyba wystarczy pozakręcać wszystkie zawory? pzdrMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts