radonpos 12.12.2017 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Co dzieje się z cenami ekogroszka mocno w gore. Co jest tego przyczyna a jakos stoi w miejscu lub raczej pikuje w dol. Nic z tego nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 12.12.2017 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Nie kumam pytania. Najpierw piszesz, że ekogroszek mocno w górę. Potem, że jakoś stoi w miejscu lub raczej pikuje w dół? Ja też nic z tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronson90 12.12.2017 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Pewnie miala byc jakosc a nie jakos, dlatego kolegi nie zrozumiales. A wracajac do glownego pytania to tez mnie to zastanawia i dlatego zdecydowalem sie w budowanym domu na gazowe. Mam nadzieje, ze nie pozaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.12.2017 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 To się wiąże - jest za mało towaru na rynku więc drożeje, mułów i flotów zakazali sprzedawać ludziom więc skokowo wzrosło zapotrzebowanie na wszystkie inne i spotęgowało braki dobrych jakościowo węgli. Coraz więcej kotłów 5 klasy a w większości tylko ekogroszkiem jest sens palić a wydobycie nie wzrosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts