Thyrya 13.12.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Hejka wszystkim ostatnio zakończył się u mnie remont w mieszkaniu, dawno wyczekiwany.. Mój teść bardzo dużo nam pomógł i wiadomo on nie weźmie pieniędzy więc z mężem sobie wymyśliliśmy żeby mu kupić brandy bo bardzo je lubi. Tylko nie chcemy mu kupić zwykłego brandy z supermarketu tylko myślimy o czymś luksusowym. Czy są tu jacyś smakosze brandy i mogli by wesprzeć jakimiś informacjami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 13.12.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Po co zakładasz nowy temat, gdy parę pięter niżej jest podobny. Chyba że obdarowany ma całkiem inne podniebienie?Śmiało coś z tego wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 13.12.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Mam nadzieję, że temat nie stanie się podkładką pod spam a kolega za parę dni po edycji swojego postu nie pozostawi paskudny ślad po sobie? Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 08.01.2018 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ja bym się upierał przy pieniądzach, skoro faktycznie tak pomógł. Albo jakimś większym upominku niż alkohol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekstraJozef 26.01.2018 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Brandy jest bardzo specyficzne i trzeba je lubić pić. Może lepiej coś bardziej klasycznego albo polskiego. Swego czasu lubiłem kupować moim rodzicom rum, bo ma szersze wykorzystanie. A może lepiej kupić mu coś bardziej trwałego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 26.01.2018 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Ja bym się skłaniał do tego żeby osoba która założyła ten temat poszła do sklepu i kupiła brandy. Czy dziś ludzie nie są w stanie dokonywać samodzielnie podstawowych wyborów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 26.01.2018 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Tematy o niczym służą do nabijania postów, następnie reklama i ban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza2004 19.02.2018 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Ja się niestety kompletnie na tym nie znam... Dlatego też niezbyt będę w stanie pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts