mate 20.09.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witam wszystkich budowniczych lub mieszkających w irmieJestem na etapie mozolnego wyboru projektu,raczej pomysłu i koncepcji ,bo zamierzam zamówić projekt indywidualny ,lecz na jakiejś bazie.Najdłużej zatrzymałem się przy miłce ,ale od jakiegoś czasu przyglądam się mocno Irmie ze względu na optymalną dla mnie funkcję mieszkalną i jakiś niepowtarzalny surowy urok(elewację chcę wykonać z wapienia)Porównuję Irmę z Idalią(podobne wnętrza i wymiary zewnętrzne budynku)W Irmie brakuje mi jednego pomieszczenia na poddaszu-niewielkiego ok 20-25 m pomieszczenia -kanciapy ,pracowni.Jak myślicie czy jest to możliwe do zrealizowania bez specjalnego okaleczenia bryły budynku?W Idalii jest takie pomieszczenie,choć wydaje mi się ona znacznie wyższa i potężniejsza ,a tego nie chcę (chociaż wg danych oba budynki różniią się w wysokości zaledwie 50 cm)Dziękuję ,pozdrawiam ,do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toott 21.09.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 ....zapraszam na strone http://www.dom-parterowy.pl POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts