Jardel 14.12.2017 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Zabudowuję rurę gazową (pion) płytami GK i zastanawiam się czy mogę pozostawić luźno kabel od domofonu? Rura w środku gdzie jest odnoga do licznika jest spawana, ale przy zaworze i kolanku u góry jest skręcana. U góry będą małe otwory wentylacyjne. http://fotowrzut.pl/G9W3BM6EQU Edytowane 14 Grudnia 2017 przez Jardel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jardel 14.12.2017 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Poprowadziłem w bruździe na wszelki wypadek, ze wzg na zabudowę GK i słabą wentylację. Normalnie odległość przy krzyżowaniu się obu instalacji powinna wynosić min. 2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 14.12.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Poprowadziłem w bruździe na wszelki wypadek, ze wzg na zabudowę GK i słabą wentylację. Normalnie odległość przy krzyżowaniu się obu instalacji powinna wynosić min. 2 cm. A prowadzonych równolegle - 0,6 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts