Redakcja 15.12.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Zapraszamy. Przyłączamy się na forum do ciekawego konkursu i plebiscytu na najbardziej rozświetlone miasto i najpiękniejsze oświetlone ozdoby świąteczne. Co możesz zrobić? Zrób zdjęcie związane ze światłem dekoracji świątecznych. Jest kilka kategorii tematycznych: MÓJ DOM; MOI BLISCY; MOJE MIASTO; MOJA ULUBIONA SZOPKA; MOJA ILUMINACJA. Sympatyczna zabawa, a nagrody? Bardzo cenne. Pula nagród ma wartość 34 tys. zł. Do tego możesz sprawić, że to Twoje miasto zdobędzie tytuł najbardziej rozświetlonego. ZGŁOŚ ZDJĘCIE: KONKURS FOTOGRAFICZNY "Świeć Się" A przesyłając zdjęcie, zagłosuj na swoje miasto, jako na najpiękniej rozświetlone miasto w województwie, a może i w Polsce. Zdjęcia można wysyłać od 6.grudnia do 15 stycznia 2018 r. O wygranych w konkursie zdecyduje głosowanie internautów a także Jury, które wyłoni aż 31 laureatów! ZOBACZ: Już zamieszczone zdjęcia NAGRODY dla MIAST. 16 najpiękniej rozświetlonych miast w Polsce zdobędzie sprzęt AGD o łącznej wartości ok. 200 000 zł! Uwaga - sprzęt AGD ma być dalej przekazany przez miasta osobom potrzebującym. NAGRODY DLA AUTORÓW ZDJĘĆ głosujących w plebiscycie: Więcej informacji: Konkurs - prace i zgłaszanie zdjęć Konkurs - strona na FB Konkurs fotograficzny - regulamin Edytowane 15 Grudnia 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts