Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zrób zdjęcie i zagłosuj na swoje miasto w plebiscycie: Najładniej rozświetlone miasto

Recommended Posts

baner.jpg

Zapraszamy. Przyłączamy się na forum do ciekawego konkursu i plebiscytu na najbardziej rozświetlone miasto i najpiękniejsze oświetlone ozdoby świąteczne.

Co możesz zrobić? Zrób zdjęcie związane ze światłem dekoracji świątecznych. Jest kilka kategorii tematycznych: MÓJ DOM; MOI BLISCY; MOJE MIASTO; MOJA ULUBIONA SZOPKA; MOJA ILUMINACJA.

Sympatyczna zabawa, a nagrody? Bardzo cenne. Pula nagród ma wartość 34 tys. zł. Do tego możesz sprawić, że to Twoje miasto zdobędzie tytuł najbardziej rozświetlonego.

ZGŁOŚ ZDJĘCIE: KONKURS FOTOGRAFICZNY "Świeć Się"

A przesyłając zdjęcie, zagłosuj na swoje miasto, jako na najpiękniej rozświetlone miasto w województwie, a może i w Polsce.

Zdjęcia można wysyłać od 6.grudnia do 15 stycznia 2018 r. O wygranych w konkursie zdecyduje głosowanie internautów a także Jury, które wyłoni aż 31 laureatów!

ZOBACZ: Już zamieszczone zdjęcia

NAGRODY dla MIAST. 16 najpiękniej rozświetlonych miast w Polsce zdobędzie sprzęt AGD o łącznej wartości ok. 200 000 zł! Uwaga - sprzęt AGD ma być dalej przekazany przez miasta osobom potrzebującym.

NAGRODY DLA AUTORÓW ZDJĘĆ głosujących w plebiscycie:

enea.jpg

Więcej informacji:

Konkurs - prace i zgłaszanie zdjęć

Konkurs - strona na FB

Konkurs fotograficzny - regulamin

organizatorzy.jpg

Edytowane przez Redakcja