bwojtek 15.12.2017 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Dzisiaj trafiłem na interesujące materiały reklamowe pewnej znanej firmy "bramiarskiej". ...a inni głupcy starają się obniżyć współczynnik przenikania ciepła I jeszcze pokrętna matematyka. Chyba ktoś liczył procenty po sporych procentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 15.12.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Fakt, coś nie pykło. Szczególnie ten gruby panel 45mm, dla mnie gruby to 60mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 15.12.2017 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Z procentami i nie tylko - ktoś się zapewne "zakręcił" podając najpierw brutto z 23% VAT, potem netto, potem brutto z 8 (?)% VAT. Dodatkowo błędna informacja "cena netto przy zastosowaniu 23% stawki VAT" - przy zastosowaniu jakiejkolwiek stawki VAT to już brutto raczej... . Edytowane 15 Grudnia 2017 przez przemo1 poprawka info o procentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.12.2017 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Z procentami jest ok - tylko ktoś się "zakręcił" podając najpierw brutto z 23% VAT, potem netto, potem brutto z 7% VAT. Dodatkowo błędna informacja "cena netto przy zastosowaniu 23% stawki VAT" - przy zastosowaniu jakiejkolwiek stawki VAT to już brutto raczej... . Hm... Ty też piszesz po procentach? Czytałeś co piszesz? Widzisz w tym logikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 15.12.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Hm... Ty też piszesz po procentach? Czytałeś co piszesz? Widzisz w tym logikę? To prawda, procenty u mnie działają - już poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin55 29.12.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 (edytowane) A mowa o Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts