cozmo 16.12.2017 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Kto z forumowiczów stosował taki preparat usprawniający spalanie . Natknąłem się na testy w firmie kominkowej z renomą ,więc może to coś faktycznie daje. Proszę o opinię osoby które spróbowały tego środka i potwierdzają deklarowane rezultaty lub zaprzeczają link do testów http://anlen.pl/salon-kominkow-kominki-godzic-czeladzi-poznaj-wspaniale-efekty-rozpalenia-anlen/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 16.12.2017 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Kto z forumowiczów stosował taki preparat usprawniający spalanie . Natknąłem się na testy w firmie kominkowej z renomą ,więc może to coś faktycznie daje. Proszę o opinię osoby które spróbowały tego środka i potwierdzają deklarowane rezultaty lub zaprzeczają link do testów http://anlen.pl/salon-kominkow-kominki-godzic-czeladzi-poznaj-wspaniale-efekty-rozpalenia-anlen/Dogadali się raczej...Godzic nie potrzebuje żadnych stymulatorów palenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 16.12.2017 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Trzeci kominek to produkt firmy Austroflamm. Urządzenie zaprojektowano do rozpalania od góry. Uzyskaliśmy informację od pana Jarosława Godzica, że w tym urządzeniu występuje pewien problem. Przy pełnym uchyleniu lufcika i szybra opał nigdy nie palił się w nim płomieniem. Dla zapewnienia wystarczającej ilości powietrza w palenisku zawsze należało nieco uchylić szybę. Ten kominek to firmowa trutka? Czy może produkt firmy Austroflamm na Polskę żeby nas zagazować? Wcześniej brakowało powietrza, wystarczy posypać cudownym alenem i już jest tlen do spalania, że aż doloty można poprzymykać. NASA powinna się tym zainteresować, bo chłopaki męczą się tam z ciekłym tlenem, a tu tak skondensowany utleniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 16.12.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czyżby ktoś sprzedawał nadchloran potasu 10xdrożej, w postaci cudownego środka do spalania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.12.2017 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czyżby ktoś sprzedawał nadchloran potasu 10xdrożej, w postaci cudownego środka do spalania? i ch....j popsułeś producentowi zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_796 16.12.2017 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czyżby ktoś sprzedawał nadchloran potasu 10xdrożej, w postaci cudownego środka do spalania? Z tego co pamiętam z rozmowy z przedstawicielem, to ma być inhibitor albo katalizator reakcji Boudouarda. Miałem to testować, ale po tej rozmowie doszedłem do wniosku, że są pożyteczniejsze zajęcia. Nie twierdzę, że nie działa - nie próbowałem. Różne popularne związki chemiczne się sprzedaje trochę drożej - chlorek sodu (sól do zmywarek), siarczan miedzi (cudowny środek do usuwania sadzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 16.12.2017 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 zawsze można pobawić się jeszcze chlorkiem sodu i amonu, azotanem potasu, siarczanu miedzi czy sodu, wapna palonego, do tego troszkę krzemionki i soli kuchennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 17.12.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 i ch....j popsułeś producentowi zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts