liliputek2000 16.12.2017 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 WitamPrzymierzam się do ocieplenia dachu i zamontowania okien dachowych.Dom został oddany do użytku w 2011 roku i posiada poddasze nieużytkowe. Strop jest drewniany obity płytami OSB i płytami karto-gips. Na stropie położona jest wełna mineralna. W projekcie nie były uwzględnione okna dachowe jednak zanim ocieplę dach (zamierzam ocieplić pianą PUR) chciałbym zamontować okna dachowe. I tu mam wątpliwości czy zgodnie z prawem budowlanym montaż okien i ocieplenie dachu mogę wykonać na zgłoszenie czy też pozwolenie. Osobiście skłaniam się, że wystarczy zgłoszenie ale nie jestem na 100% pewny. W przyszłości (za 2-3 lata) chciałbym zrobić poddasze użytkowe dlatego koniecznie przed ociepleniem chcę zamontować okna.Pozdrawiamliliputek2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.12.2017 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nic nie potrzeba. Tak dla świętego spoju zgłoszenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts