eisenberger 19.12.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Witam, miałem w salonie pękniętą płytkę i postanowiłem ją wymienić , po odbiciu pytki od spodu była lekko wilgotna . Oczyściłem dokładnie stary klej i dopasowałem nową płytkę która została tam na noc. Rano zamierzałem przykleić nową płytkę , jak ją podniosłem od spodu była mokra .... . Dom użytkuję 8 lat , przed położeniem płytek wylewka schła pół roku i była wygrzana ok 2 miesięcy (podłogówka) dom parterowy bez piwnic. Czy to naturalne zjawisko ? czy izolacja gdzieś jest nieszczelna ? nigdzie indziej nie ma niepokojących zjawisk .. ogrzewanie podłogowe od co najmniej miesiąca jest włączone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuusamo 19.12.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Musisz zrobić testy szczelności instalacji co/cwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eisenberger 19.12.2017 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 ciśnienie w instalacji co nie spada , dobijam może dwa razy w roku i to niewiele , instalacja cwu nie idzie w tym miejscu ( najbliższy punkt ok 6 m od tego miejsca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 19.12.2017 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 A ta nowa płytka dopasowana skąd była przyniesiona , z ogrzewanego pomieszczenia czy zmarznięta z podwórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts