ress 19.12.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Witam. Mam w planach budowę piwnicy, nie wiem tylko czy mnie już stać. Na działce chce wykopać dziurę ok 25m2 (koparka ma ładny wjazd) głęboką na ok 2.8m (na niej będzie trawnik), sama ma być wysoka na 2.1m, prowadzić mają do niej schody. Robocizna zajmę się samemu, nie wiem jak podchodzić do tematu ocieplenia (typowa rupieciarnia), musi być jedynie szczelna (wilgoć/woda). Prąd wiadomo być musi, w zasadzie tylko on. Na jaki koszt muszę być przygotowany? Będzie położona ok 5m od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redd 23.12.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 To może "ziemianka" prefabrykowana, np. z dwóch komór po około 12 m2 tego typu http://www.nor-kam.pl/index.html#produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts