darek183 21.09.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Zamierzam wykonać płot z kamienia naturalnego. Jak prawidłowo zabezpieczyć taki płot przed wpływem wilgoci ( z gruntu i atmosferycznej)?Może ktoś ma jakieś doświadczenia z takim problemem? pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 02.10.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Troszeczkędziwny post bo jak i przed czym zabezpieczyć kamień? Przed deszczem? Przed rosą? Wyjaśnij o co Ci chodzi jeżeli kiedykolwiiek jeszcze się tutaj pojawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marblah 28.12.2004 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Z jakiego kamienia chcesz wykonać ogrodzenie? Ja obecnie (z przerwą zimową) wykonuję słupki z kamienia wapiennego. Kamień został osadzony na cemencie, wyfugowany zaprawą cementową. Już po kilku miesiącach można zauważyć że pod wływem deszczu i słońca kamień jest coraz ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullmyrcha 28.12.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 ja wlasnie zrobilem , ogrodzenie pelny mur 1.80 murowany wapieniem, na tak zwana pusta fuge. murowane kamienie plasko.wyszlo jak dla mnie super ! na wiosne ciag dalszy prac, murek oporowy i elewacja [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 09.01.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 a jaki koszt takiego cudeńka?skąd kamień.? Rbiliście sami czy najmowaliście fachowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marblah 10.01.2005 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Mieszkam na terenie gdzie wystepuje kamien wapienny . Ogrodzenie wykonuje sam. Trwa to dlugo, lecz efekty ciesza.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sensi 17.01.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 po zakończeniu układania tych piaskowców można zaimpregnować ogólno dostępnymi środkami niestety nazwy nie pamiętam ale w sklepie specjalistycznym z chemikaliami jest ich szeroki wybór w zleżności od zasobności portfela również.doskonale chronią fugi przed mchami jak i sam kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dami693 28.04.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Strasznie podobają mi się kamienne ogrodzeniam mury, murki, itp. Mam do ogrodzenia ok 30 arów. Czy moglibyście wkleić jakieś zdjęcia lub podać nazwy stron ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
black117 24.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Sprzedam kamień wapienny na budowe skalniaki i na ogrodzenia 50 zł/1 m3, pytania prosze kierować pod adres mojego maila: [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 07.06.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ja wlasnie zrobilem , ogrodzenie pelny mur 1.80 murowany wapieniem, na tak zwana pusta fuge. murowane kamienie plasko. wyszlo jak dla mnie super ! na wiosne ciag dalszy prac, murek oporowy i elewacja [/img] mógłbyś wkleić jakieś zdjęcie ewentualnie podaj miejscowość gdzie taki kamień jest dostepny też jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 07.06.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ja wlasnie zrobilem , ogrodzenie pelny mur 1.80 murowany wapieniem, na tak zwana pusta fuge. murowane kamienie plasko. wyszlo jak dla mnie super ! na wiosne ciag dalszy prac, murek oporowy i elewacja [/img] mógłbyś wkleić jakieś zdjęcie ewentualnie podaj miejscowość gdzie taki kamień jest dostepny też jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.07.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Zgodnie z tytułem ten wątek służy do wskazywania pożądanej tematyki w Muratorze, nie do zadawania pytań, wymagających natychmiastowej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 12.10.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Zgodnie z tytułem ten wątek służy do wskazywania pożądanej tematyki w Muratorze, nie do zadawania pytań, wymagających natychmiastowej odpowiedzi A Ty skąd wiesz co jest pożądaną tematyką w Muratorze? Ja im dłużej tu piszę, tym mniej wiem o co im chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts