Bartek06 20.12.2017 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 WitamZamontowano mi okna firmy Drutex, dla mnie jako laika okno tarasowe jest uszkodzone , jutro ma przyjechać przedstawiciel firmy w której okna były zamawiane. Proszę o sugestie czy słusznie uważam ze z oknem jest cos nie tak? https://m.fotosik.pl/zdjecie/0e40f264ebfdbcc7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 20.12.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 dolna zaślepka sztulpa do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.12.2017 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Wygląda, że ktoś przewracał skrzydło na tym rogu i się uszkodziło. Drobna wymiana elementu, 10 minut roboty, w najgorszym wypadku trzeba zdjąć skrzydło. Przedstawiciel powinien przyjechać od razu z nową zaślepką, bo w tym przypadku wszystko widać na zdjęciu. Ps. To uszkodzenie jest podstawowym błędem z katalogu "amatorzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna333 26.01.2018 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Czy może Pan napisać jaki był finał powyższego problemu? U nas również zamontowano okna firmy drutex i okazało się, że również z nimi mamy mały problem, jutro przyjeżdża przedstawiciel i ponoć w przeciągu 2-3 tyg ma pojawić się serwisant. Jestem ciekawa czy drutex robi 'pod górkę' czy bezproblemowo rozwiązuje zgłoszenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts