mat_p91wp.pl 21.12.2017 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Witam wszystkichjest mały problem i trzeba go rozwiązaćmiejsce: Blok 4rodzinny 1piętro sprawa wygląda następująco mam zamiar z piwnicy poprowadzić instalację grzewczą do mieszkania na pierwszym piętrze mam zgodę kominiarza na przeprowadzenie tej że instalacji w kominie wentylacyjnym nieczynnym który jest z dala od kominów palnych i pytanie moje jest następujące czy mogę również w tym samym kominie dodatkowo poprowadzić przewód elektryczny. Próbuję dowiedzieć się od kogoś mądrego ale za bardzo to mi nie wychodziwięc cała nadzieja w was proszę o pomocz góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris2682 07.01.2018 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 W żadnym kominie czy to wentylacyjnym, spalinowym, czy domowym nie wolno prowadzić kabli elektrycznych czy nawet antenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 07.01.2018 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 W żadnym kominie czy to wentylacyjnym, spalinowym, czy domowym nie wolno prowadzić kabli elektrycznych czy nawet antenowych. A dlaczego skoro jest nieczynny i jest zgoda kominiarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris2682 07.01.2018 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Zgoda jest na instalację grzewcza nie elektryczną. A zaglebjajac się w temat co to ma być za instalacja grzewcza? Gazowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts