marlowe 25.12.2017 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Odkurzacz dopiero co podłączony (4 m-ce temu, używany 5 razy), 8 gniazd i 2 szufelki. Filtr czyściutki, kosz pusty, a moc ssania bardzo niewielka. Pierwotnie myślałem że tak musi być, ale dziś sprawdzałem u znajomych i tam jest moc 10 razy silniejsza, u mnie ledwo co paproszek został wciągnięty. Jak mogę sprawdzić, czy gdzieś w instalacji podtynkowej coś się nie przytkało? Taka jeszcze jedna dziwna rzecz, nie wiem czy będę potrafił to opisać.Ale odkurzacz wciągnął mały worek foliowy, ten worek wylądował w koszu, ale po ponownym włączeniu ten woreczek foliowy z kosza znów przylgnął do rury wrzucającej brud do kosza, tak jakby odkurzacz zamiast zasysać brud do kosza, wciągał go z kosza do rury, bo za każdym razem ten worek foliowy nie leży na dnie kosza, tylko zostaje zasysany przez rurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts