Bulkaa 27.12.2017 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Mam poważny problem z nadwagą i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Czy znacie jakieś sprawdzone oraz bezpieczne, zdrowe i odpowiednie metody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek z Żar 27.12.2017 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Jasne! - dieta i cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 27.12.2017 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Dieta WM.......................................................wiadro mniej A tak po prostu- warzywa, owoce i posiłki mało a często bez słodyczy. W 6 mc 15kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 27.12.2017 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Wizyta u lekarza, sprawdzenie hormonów/ tarczycy, potem albo leczenie hormonalne albo dietetyk i ćwiczenia fizyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 27.12.2017 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Książka 2XME warto przeczytać - ja 14kgw 3,5 mca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymek1990 17.01.2018 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Najlepszy pomysł to ruch! Wiem po sobe, że zimą ciężko zgubić brzuszek, a można go jeszcze przybrać. Teraz spróbuj ćwiczyć w domu, a na wiosnę przerzuć się na rower. Jeśli nie lubisz ćwiczeń fizycznych to mogę polecić Ci kontroler [moderowano]. To masa świetnej zabawy i nawet nie odczujesz jak spalisz mnóstwo kalorii. Baw się z dziećmi, rodziną i przyjaciółmi, jedz mniej, ale częściej. To powinno na razie wystarczyć. Chociaż do wiosny Edytowane 17 Stycznia 2018 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts