Robertk123 28.12.2017 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Witam chciałam się coś doradzić mianowicie mam zastrzeżenia co do mojej instalacji mam kominek z płaszczem wodnym + Kocioł gazowy kominek powinien odłączyć Kocioł w po przekroczeniu 45° i wtedy grzać wodę z Kominka do CO natomiast nie dzieje się tak kominek rozgrzewa się do temperatury nawet 50° E A piec chodzi swoim życiem stąd mam też pytanie do kolegów może ktoś się orientuje zna się na schematach czy podłączenie jest w porządku [ATTACH=CONFIG]403951[/ATTACH] Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Robertk123 Dodanie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 28.12.2017 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Witam chciałam się coś doradzić mianowicie mam zastrzeżenia co do mojej instalacji mam kominek z płaszczem wodnym + Kocioł gazowy kominek powinien odłączyć Kocioł w po przekroczeniu 45° i wtedy grzać wodę z Kominka do CO natomiast nie dzieje się tak kominek rozgrzewa się do temperatury nawet 50° E A piec chodzi swoim życiem stąd mam też pytanie do kolegów może ktoś się orientuje zna się na schematach czy podłączenie jest w porządku [ATTACH=CONFIG]403951[/ATTACH]Idź z tym do hydraulików ( ABC instalacji). Popracuj też nad załącznikiem. Ja go nie widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts