indiii 29.12.2017 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 z poczatku roku, jesli zima pozwoli, planuje zajac sie zewnetrzna czescia domu. mam podejscie pod drzwi wejsciowe podsypane z gorka szerokosci ok 1.3m idac od bramy stopniowo rosnie pod drzwi wejsciowe. z tej strony dom jest ponad 1m nad gruntem. podsypane mam tylko wlasnie to podejscie. myslalem o murku oporowym i wylozeniu tego podejscia kostka. jednak wiem, ze bede schodzil tez w poprzek, tj bezposrednio od drzwi w dol po skarpie. w tej chwili mam tam kilka bloczkow zakopanych i jakos sobie radze;) myslalem nad ulozeniem jakis schodow terenowych. podobaja mi sie opcje z kamienia, jednak tez znalazlem fajna opcje "gorska" moze macie jakis pomysl jak to wykonac , jaka zywotnosc lub pomysl nad jakimis innymi ciekawymi, niedrogimi schodami terenowymi do domu? brak opcji beton i kafle, z gory dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts