Traws 30.12.2017 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Witam od kilku dni mam problem z oknem pierw wyskoczyło jakoś tak że ani nie dało się zamknąć do końca ani otworzyć ani nic. Telefon do fachowca który sam miał trochę z tym problem ale dał rade i wszystko fajnie tylko jakoś tak zmontował że ciężko było zrobić uchył tzn. było czuć że coś ociera przy uchylaniu... Teraz to już całkiem trzeba było się szarpać więc postanowiłem się pobawić ale nic z tego nie wyszło Obojętnie jak bym nie kręcił to jeden element mi haczy strasznie... to z pozycji przy uchylonym przy szarpaniu się z oknem to z pozycji normalnego otwierania. idzie jak masełko bo jest za bardzo po lewej stronie w obu dwu przypadkach haczy o to oczywiście... domyślam się że samym ustawieniem przy zawiasach tego nie zrobię bo jest za duży rozstrzał. edit: chodziło o odstawienie okna tak dokładniej (klamka na górze) edit2: ten góry zawias na ramie już jest na maxa w lewa stronę i nic z nim nie zrobię Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Traws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 30.12.2017 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 1. Zadzwoń do tego fachowca jeszcze raz.2. Wyczyść okucie z piasku, bo coś mi się wydaje, że suwak nie dochodzi do końca lub jest przestawione na ząbkach2. Odkręć ten górny zaczep od mikrowentylacji i sprawdź, czy bez niego działa poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts