coachu13 30.12.2017 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Hej,Mam do obudowania kilka słupów.I pytanie jak zakończyć taką obudowę u góry.Tzn czy mogę połączyć się z konstrukcją sufitu - stelażami poprzecznymi pod wełną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 03.01.2018 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakieś porady ?Zastanawiam się też czy te stelaże jeśli będą pociągniete od podłogi do sufitu to obkleić folią paraizolacyjną i połączyć z folią od wełny na suficie ?W innym przypadku nie bardzo wiem jak mam pouszczelniać bardzo dobrze te przepusty na rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 08.01.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 wrzuć fotę ! lub lepiej opisz swój problem, bo nie za bardzo rozumie co z czym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts