hash 31.12.2017 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Witam serdecznie, Chodzi o pokój syna, ok 12m2. Przez 8 lat na podłodze była wykładzina dywanowa położona na płycie OSB. Plan jest taki, żeby zastąpić wykładzinę panelami.Oderwałem fragment wykładziny, widzę płytę w dobrym stanie, ale niestety nie widzę pod nią folii paroizolacyjnej (położona bezpośrednio na wylewkę). Ponieważ nie chciałbym ruszać płyty mam pytanie czy mogę położyć panele bez folii, na piance podkładowej, już kupionej - arbiton optima max, czy jednak dać folię między OSB a pianką? Dziękuję i Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riot 03.01.2018 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jeżeli płyta jest w dobrym stanie, sucha, stabilna i równa to można na niej położyć panele. Na OSB dać sam podkład bez foli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts