Pasażer 01.01.2018 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Witam wszystkich. Mam do ocieplenia 150m2 dachu. Niestety utrudnieniem są grube stalowe krokwie w kształcie dwuteownika. Wysokość krokwi to 12 cm więc myślałem żeby pierwszą warstwę wełny dać 10cm. Czy macie jakiś pomysł jak zrobić stelaż do drugiej warstwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 01.01.2018 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Można przykręcić od spodu płytę warstwową z rdzeniem PIR może być ścienna, bo są jeszcze dachowe. Masz od razu 100% paroizolację z blachy stalowej. Grubość nie mniej niż 14 cmPłyty z demontażu, lub końcówki produkcji, kolor nieistotny bo i tak pewnie obrobisz karton-gipsem. Jest tego mnóstwo na portalach aukcyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfosek 15.01.2018 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 https://www.erico.com/category.asp?category=R1302 Dobierz coś sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat3006 16.01.2018 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Witam wszystkich. Mam do ocieplenia 150m2 dachu. Niestety utrudnieniem są grube stalowe krokwie w kształcie dwuteownika. Wysokość krokwi to 12 cm więc myślałem żeby pierwszą warstwę wełny dać 10cm. Czy macie jakiś pomysł jak zrobić stelaż do drugiej warstwy? Jaki system wentylacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts