Jinikao 01.01.2018 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Witam, kiedyś tutaj znalazłem tekst jak montować peszle z przewodów na krokwiach, tylko nie pamietam jak to mialo być, z boku krokwi czy pod krokwia, który sposób jest prawidłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 01.01.2018 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Żaden.W obu przypadkach ułożenie jest mało estetyczne.Ale sztywne rurki + złączki już inaczej wyglądają.Bardziej estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 01.01.2018 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Żaden. W obu przypadkach ułożenie jest mało estetyczne. Ale sztywne rurki + złączki już inaczej wyglądają. Bardziej estetycznie. Mi nie chodzi o estetyke, tylko o prawidłowość montażu. będzie jeszcze na tym wełna plus zakryte to będzie płytą GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 01.01.2018 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 No to ja się zapytam, po co w ogóle te peszle ?Dla ewentualnej możliwości wymiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michalgosc 01.01.2018 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Witam, kiedyś tutaj znalazłem tekst jak montować peszle z przewodów na krokwiach, tylko nie pamietam jak to mialo być, z boku krokwi czy pod krokwia, który sposób jest prawidłowy do czoła, ja tak mam. Wełna lepiej przylega do krokwi, ale przeszkadza trochę przy sznurowaniu pierwszej warstwy wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts