seba22 21.09.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 hi! Czy jest ktoś kto podłączał piec co (na paliwa stałe)?Jaki może być koszt podłączenie pieca wraz z bojlerem i osprzętem do instalacji miedzianej? Czy 700 zł (netto) to dużo? Bardzo proszę o info? Pozdrawiam seba22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianx11 11.10.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 nie znam się na cenach za hydraulikę ale ja płaciłem za wymianę pieca i lekką przeróbkę instalacji przy piecu oraz montaż zaworów przy grzejnikach 800 zł. Facet który to robił hydrauliką zajmuje się dodatkowo po godzinach więc wymiana trwała tydzień ale jestem zadowolony. Dodam że usługa wykonana była bez faktury. Trochę się napracował bo wiadomo jak to jest ze starą instalacją - troche gwintowania, troche spawania, troche lutowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 13.10.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Płacę aktualnie 1000 pln. Montaż pieca wiszącego i zasobnika oraz dodatkowe jakieś usprawnienia kotłowni. 2 dni pracy - dwóch rozsądnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts